News

Credit Suisse tárgyalások teljes Szaúd-Arábia banki engedély

A Zürich-alapú bank, amely az országban értékpapírokat és részvényeket üzleti rendelkezik, van egy szárazföldi engedély központi bank tárgyalásokat

Dubai: Credit Suisse Group AG arra törekszik, hogy egy kulcs banki engedély Szaúd-Arábiában, tervezi, hogy kiterjeszti a Királyság részeként.

A Zürich-alapú bank, amely értékpapírokat és részvényeket üzleti az országban, az egy szárazföldi engedély, Kerkai Khan, vezetője a bank nemzetközi vagyonkezelés üzleti, azt mondta egy interjúban a Dubai központi bank tárgyalásokat. Körülbelül egy tucat nemzetközi hitelezők, beleértve a Deutsche Bank AG és a JPMorgan Chase & Co, jelenleg tart a engedély, amely lehetővé teszi, hogy a bankok ágak és betéteket helyi pénznemben.

“Célunk az, hogy egy teljes Sama engedély, és azért dolgozunk, hogy mondta Khan, felelős a Credit Suisse wealth management üzleti Latin-Amerika, Európa, a Közel-Kelet és Afrika. “A Közel-Keleten megy keresztül a vályú rövid távon, de weâ €™ re bullish hosszú távon,” mondta. Samais az ország központi bank, az Egyesült Arab monetáris Ügynökség rövidített neve.

A közel-keleten a magas nettó értékű egyének száma emelkedett 0,1 százalékkal az elmúlt évben, míg kombinált vagyonuk nőtt 0,9 százalékkal a 2.3 billió dollárt, a Capgemini és a Merrill Lynch 2016 World Wealth Report szerint. Credit Suisse elvárja, hogy a régióban a milliomosok száma forintról 500000 körülbelül 330000 a 2015-ös és bérelt 45 kapcsolat vezetők egész Közel-Keleten az elmúlt évben kán azt mondta:.

Thiam barátait stratégia

A vezérigazgató Tidjane Thiam tervezte, után ő vette a munkát a 2015 júliusáig stratégia keretében a bank akar összpontosítani szolgáltatások, a vállalkozók és a személyes sorsa, mint ez vies, a versenytársak, mint a UBS Group AG és a JPMorgan Chase tanácsot az ultra-gazdagok. A svájci bank a fogadási, hogy ez tehetős azzal tud vevőket vonzani kínál az egyes ügyfelek kölcsönöket, ez forog, a befektetési banki tevékenység, vagyonkezelés.

Szuper gazdagok egyedek száma növekszik, még akkor is, országok, mint Szaúd-Arábia írnak elő intézkedéseket, hogy ellensúlyozza az alacsonyabb olaj pénzügyi törzs. A kormány vágási támogatások alapjait, mint a villamos energia a polgárok számára az adóbevételek növelése és munkahelyek létrehozása közben. Szeptemberben ez törölt bónuszok állami alkalmazottak hosszú magától értetődőnek.

Credit Suisse eszközök növekvő “kétszámjegyű” az első felében, a kán azt mondta: a régióban, privát banki eszközök kezeli a mintegy 70 milliárd svájci frank (72 milliárd dollár). “Látjuk ezt a nagyon érdekes wealth management piaci,” mondta, rámutatva, hogy Szaúd-Arábia, Szaúd-Arábia és UAE mint a legígéretesebb piac. “Míg a rövid távú kihívások, vannak lehetőségek.”

Nemzetközi vagyonkezelés mintegy 11 milliárd svájci frankot nettó új eszközök során az első felében, az évesített növekedési üteme kb 7-8 cent, és kiterjesztett új hitelek több mint 3 milliárd frankot, kán azt mondta:.

Forrás: Öböl Hírek

Share this post

Leave a Reply

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We\'re here to help you!
Connecting...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad